Pop Up Slaapfeest
Voor het allertofste slaapfeest met een  gouden randje!

Disco Land

Houdt jij ook zo ontzettend van de disco? Met ons Disco Land thema, verander je je woonkamer in een echte discotheek! Schuif alles aan de kant, zet de tentjes op en maak in het midden ruimte voor een dansvloer waar je kan zingen en dansen met je vriendjes en vriendinnetjes. Met de discolamp creëer je mooie lichteffecten door de hele woonkamer. Gebruik de opblaas muziekinstrumenten om lekker mee te zingen en te rocken op de coolste muziek. 

Slaaptentjes

Het is mogelijk om vanaf 2 t/m 12 slaaptentjes te huren in dit thema. De slaaptentjes komen inclusief luchtbedden en matrashoezen. Tussen de tentjes kun je de slingers en lampjes hangen. Verder kun je de ruimte aankleden met de Disco banner, sierkussens en opblaas muziekinstrumenten. Als je de ruimte hebt versierd, is het tijd om jezelf mooi te maken. Met de lichtgevende brillen en neon armbandjes stelen jullie de show. 

Als jullie moe worden kun je lekker in je tent gaan liggen en een filmpje kijken of lekker kletsen. Jij en je vriendjes zullen deze belevenis nooit meer vergeten!

Wil je dit mooie slaapfeest huren? Dat kan voor €15,50 per slaaptentje, inclusief alle accessoires.                                

Daarnaast vragen wij €75,- borg per slaapfeestje. 

Maak dan je reservering via dit formulier.                                                                                              

Wil je liever persoonlijk contact? Bel ons dan gerust. M: 0642801636.


Disco_1
IMG_3821
IMG_3834
IMG_3837
Disco.5
Disco 1
 
 
 
Bellen
Map
Info