Pop Up Slaapfeest
Voor het allertofste slaapfeest met een  gouden randje!

Hoe werkt het reserveren?

Bezorgen en ophalen

Bij de huurprijs zitten geen bezorgkosten inbegrepen. Standaard wordt het pakket door de huurder bij mij, in Heerhugowaard, opgehaald en geretourneerd. Het is altijd mogelijk om de spullen één dag van te voren op te halen. 

Huurtijd

De huurprijs geldt niet per nacht, maar per afgesproken ophaal– en retourdatum. Dit kan je altijd terug vinden in de bevestiging welke je van ons hebt gehad.  We overleggen met elkaar om tot een goede afspraak te komen. Uitgangspunt hierbij is dat het pakket voor slechts 1 nacht wordt gebruikt.

Het pakket

De indoor slaaptentjes huur je per stuk. Je kunt maximaal 20 tentjes bij mij huren. De huurprijs is vanaf € 13,50 per tentje met thema. Dit is inclusief tentje, luchtbed en matrashoes. De matrashoes hoef je niet te wassen, dat doe ik :-). De thema`s die je bij mij kunt huren zijn Tropical Summer, Sweet Dreams, TikTok, Fortnite, Harry Potter, Unicorn, Disco Land en Superhelden. Uiteraard wordt het gehuurde pakket helemaal aangepast naar het thema wat je huurt. In het pakket zitten alle benodigdheden om er een geslaagd slaapfeest van te maken. Zo zitten er altijd mooie lampjes, sierkussens, slingers en kleine accessoires bij. Hetgeen de kids zelf mee moeten nemen is een hoofdkussen en slaapzak! Wel zo prettig om in iets van jezelf te slapen. Uit logeren gaan is toch altijd een beetje spannend.     

Het is niet toegestaan eigen versiering of decoratie aan het tentdoek of de tentjes op te plakken c.q. vast te maken met spelden o.i.d. Versiering welke gehuurd is bij Pop Up Slaapfeest mag uiteraard wel opgehangen worden aan de tentjes. 

De tentjes en aankleding blijven eigendom van Pop up slaapfeest.

De tentjes zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt. Daardoor kunnen ze per tentje iets groter/ kleiner uitvallen. De tentjes zijn ± L 150 x B 100 x H 125 cm. Daarin worden luchtbedjes geplaatst van L 185 x B 90 x H 18 cm. 

Prijzen

Een Pop Up Slaapfeest is er al vanaf € 13,50.      

· Superhelden thema á €13,50 per tentje.

· Unicorn thema á €14,50 per tentje.

· Disco Land thema á €15,50 per tentje.

· TikTok thema á €15,50 per tentje.  

· Fortnite thema á €15,50 per tentje.

· Sweet Dreams thema á €15,50 per tentje.

· Tropical Summer thema á €15,50 per tentje.           

Omdat onderdelen van het pakket kunnen stuk gaan, vraag ik 75,- borg. Schade die ontstaat door normale slijtage, komen natuurlijk niet voor jouw rekening. Indien er echter schade of vermissing ontstaat doordat onzorgvuldig met materiaal wordt omgegaan, dan ben ik genoodzaakt borg in te houden om de materialen te  kunnen repareren of vervangen. Bij nette en complete inlevering van het pakket ontvang je de borg binnen 5 dagen na aflevering terug.

De huurprijs en de borg worden voldaan via een Tikkie. Bij een reservering vraag ik altijd een aanbetaling van 20,-. 

Een week voor het slaapfeestje ontvang je nogmaals een Tikkie om het restant bedrag en de borg te voldoen. 

  

  


 

  

  


 
 
 
Bellen
Map
Info